BLOC PUBLIC
895
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-895,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BLOC PUBLIC

Med stor erfarenhet av specialbeställningar för offentliga miljöer kan vi erbjuda skräddarsydda inredningar åt butiker, hotell och restauranger.

Vår målgrupp är bred och innefattar inredningssnickerier, arkitekter, inredare och återförsäljare. Tillsammans med arkitekter och inredare har vi skapat många spännande miljöer med platsbyggda soffor, pallar, dynor och sänggavlar.

 OM BLOC

Public är en kopplingsbar soffa med en sitthöjd på 47cm vilket gör att den fungerar lika bra till matsal som i en lobby.

Stomme i trä och plywood. Sits och rygg i kallskum. Benstativ i pulverlackad stålrör. Silver eller svart som standard. Går att få som pall i alla mått. Klädsel går att få i både tyg och läder. Den går även att måttanpassa.

Vill du få en personlig presentation av mitt egna sortiment så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil .