FANTONI
573
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-573,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FANTONI

FANTONI GROUP ÄR EN ITALIENSK PRODUCENT OCH KONCERN, FAMILJEFÖRETAGET STARTADES 1882 OCH DRIVS IDAG 5 GENERATIONER SENARE FORTFARANDE INOM FAMILJEN. FANTONI ÄR EN LEDANDE TILLVERKARE AV KONTORSMÖBLER, AKUSTIKPANELER, AUKUSTISKA RUM, SPÅNSKIVOR, MDF, LAMINAT OCH MELAMIN.
BL COLLECTION ÄR AGENT FÖR FANTONI GROUP, I DERAS SORTIMENT HAR VI VALT UT MÖBELSERIERNA ATILIER, HUB, WOOD SAMT 4AKUSTIK OCH AKUSTICROOM SOM VI ANSER PASSAR VÄL IN PÅ DEN SKANDINAVISKA MARKNADEN.
ETT INNOVATIVT TILLSKOTT FÖR DET MODERNA KONTORET.

Akustikpanel Millerighe

Akustikpanel Millerighe

ATILIER

Ladda ner PDF

ACOUSTIC ROOM

Ladda ner PDF

HUB

Hub är en kontemporär och mångfaseterad möbel för kontoret som vill utstråla kreativitet och nytänkande. Designad efter behovet att kunna anpassa din arbetsplats från dag till dag.

Quranta 5

Quranta 5 är ett modulärt system av rang som är högst anpassningsbart. Skrivbord, förvaring, lådor, rumsavdelare. Systemet är skapat med en vikteknik som gör att det inte finns några synliga skarvar, helheten sitter i detaljerna.

Quranta 5

4Akustik

4Akustik är en, teknologiskt avancerad akustikpanel, grundligt testad och med utmärkta akustiska egenskaper. Dessutom är den estetiskt tilltalande, samtidigt som den skapar en harmonisk atmosfär. 4Akustik är tillverkad i MDF med ytskikt av mellamin. Panelen finns i 4 mönster och i 8 standardfärger, nu även i en extra-matt ”hampa” finish. Panelen tillverkas i Italien av Fantoni-Patt Spa.

Användningsområden är oftast som undertak eller väggbeklädnad i alla typer av lokaler, men också som skärm- eller skjutväggar, diskfronter, vissa typer av möbler, inomhusfasader, även för hemmabruk, där en stilig, ljuddämpande miljö önskas.

”Fantoni erbjuder fantastiska möjligheter för framtidens kontor. Vill du få en personlig presentation så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil ”