Mizetto
81
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-81,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

MIZETTO

Mizetto står för stolt lokal produktion och tradition i form av rötter i trä- och möbelriket Småland, men ambitionen sträcker sig långt utanför Skandinaviens gränser.
Med lekfull, flexibel och lättillgänglig design är målet att influera och möblera arbetsplatser och kontor världen över. Mizettos design är skapad ur innovation samt nyfikenhet och passion för människans föränderliga behov.

Med egen produktion kan vi garantera en högklassig kvalitet där samtliga möbler genomgår en noggrann kvalitetskontroll innan montering och leverans. Självklart har vi lika hög leveranssäkerhet som kvalitetssäkerhet…

Mizetto är prisbelönat för sin Personlig förvaring. Välj mellan olika system och kombinera moduler för att skapa just den förvaring som passar ditt projekt.

Till Personlig Förvaring

Mizetto har ett stort och växande utbud av produkter för Miljösortering. Varför ska det vara tråkigt att källsortera?

Till källsortering

Mizetto erbjuder allt från Diskar, Vägghängda skåp till Kontorskåp. Understand vann 2022 Best of Neocon, Hip Awards och Best of the Year Interior Design.

Till förvaring

 FLEXIBLA OCH PERSONLIGA FÖRVARINGSSYSTEM TILL DET MODERNA KONTORET!

Vi har ett stort sortiment och skapar gärna unika lösningar för din arbetsplats. Egen produktion gör oss snabba, flexibla och leveranssäkra.

”Mizetto har produkterna för det flexibla kontoret med unika lösningar för personlig förvaring mm. Vill du få en personlig presentation så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil ”